'Bij Lâle wonen, voelt als thuis in Turkije. Met de liefdevolle verzorging en verpleging van professionals die de taal spreken en de cultuur kennen. Een waardevolle kennismaking met Lâle Buurstede in Oosterhout'. Dat ervaarden Abdullah Eren, voorzitter van het Turkse ministerie van Cultuur, en zijn delegatie tijdens een speciale ontmoeting met onze...

Vanmiddag hebben de bewoners mogen genieten van een swingende middag met muziek in een modern jasje. Studenten van Breda University of Applied Sciences organiseerde dit voor onze organisatie. Met speciale dank aan: RGB Bar Eindhoven voor de sponsoring van 70 headphones & de bijbehorende geluidsapparatuur.

Donderdag 29 september staken zo'n 70 SABIC-medewerkers de handen uit de mouwen tijdens de SABIC Volunteersdag. Samen realiseerden zij op 1 dag tijd 5 projecten voor het goede doel.

Op maandag 15 augustus wordt de Indië-Herdenking gehouden bij het Indiëmonument in de achtertuin van Raffy. Deze keer is voor thema verwerken is versterken gekozen. Voor tweede en derde generaties die worstelen met hun identiteit blijkt dit thema actueel te zijn. Het (spoor)zoeken naar de weg terug helpt tweede en derde generaties het onverwerkte...

Wauw, wat kunnen we terugkijken op een goed bezochte Pasar Raffy! Een zeer geslaagde dag met in de ochtend een speciale toegang voor alleen bewoners met familie en vanaf 12.00 uur voor iedereen.